Ciasteczko Kokosowe
Kokosowe nadzienie oblane białą czekoladą. Ciasteczko udekorowane jest wiórkami kokosowymi.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 9 |
CIASTECZKO STUDENCKIE KOKOSOWE
CZEKOLADKA Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM (45 %) KOKOSOWYM
Składniki: biała czekolada (47,5 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); mleczna czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); mleczko kokosowe (11 %) (ekstrakt kokosowy; woda; emulgator: E435); wiórki kokosowe (7,0 %) (wysuszony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); syrop glukozowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; emulgator: glicerol; stabilizator: sorbitole; aromaty; barwnik: E150b. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2139 kJ / 514 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
34,0 g
22,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
44,0 g
42,0 g |
Białko | 5,5 g |
Sól | 0,17 g |