Czekoladka Reniferowa
Klasyka doskonałego smaku: stanowcza w smaku ciemna czekolada zaklęta w nadzieniu otoczonym subtelną, białą czekoladą.
CZEKOLADKA RENIFEROWA
CZEKOLADKA Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM (45 %)
Z CIEMNEJ CZEKOLADY
Składniki: biała czekolada (53 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ciemna czekolada (24,5 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ŚMIETANA; MASŁO; syrop glukozowy; emulgator: glicerol; skrobia ryżowa; barwniki: E172, E100; cukier; ekstrakt ze spiruliny; emulgator: lecytyny (słonecznik). Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2158 kJ / 518 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
36,0 g
22,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
43,0 g
40,0 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,13 g |