Kolekcja Gianduja
Wybrana opaska:
Wybierz się w czekoladową podróż do Turynu – stolicy Piemontu i odkryj z nami różne wcielenia orzechowej gianduji, której początki sięgają XIX wieku. Podczas wycieczki można przekonać się, jak zmienia się oblicze tego samego smaku pod wpływem różnych dodatków. Kolekcja Gianduja marki Karmello zadowoli miłośników włoskiej tradycji, kuchni i kultury. Dzięki niemu będziesz mógł cieszyć się esencją pasty z orzechów laskowych połączoną w idealnych proporcjach z mleczną czekoladą. Zachwyci także Twoje oko bogactwem form i kształtów.
Zdjęcia mają charakter poglądowy – kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
Masa netto (gramów) | 190 |
Wymiar opakowania (cm) | 17x17x2 |
KOLEKCJA GIANDUJA – CZEKOLADKI NADZIEWANE (45 %) MIESZANE:
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; ORZECHY LASKOWE; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; rodzynki (rodzynki; olej roślinny bawełniany); mąka PSZENNA; emulgator: lecytyny (SOJA); serwatka w proszku (z MLEKA); naturalny aromat waniliowy; mąka PSZENNA słodowa; skrobia (PSZENNA); tłuszcz MLECZNY; syrop glukozowy; substancja spulchniająca: E500; tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); substancja glazurująca: E414. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, PEKAN, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2348 kJ 564 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
37,0 g
16,0 g |
Węglowodany, w tym cukry | 51,0 g
48,0 g |
Białko | 6,4 g |
Sól | 0,18 g |

Kolekcja Karmello Standard
Czekoladki z kolekcji Karmello Standard powstają w formach, które nadają im ostateczny kształt. Każda czekolada ma swój oryginalny smak jak i wygląd. Po stworzeniu czekoladowej skorupy, jest ona następnie wypełniana, a na samym końcu zamykana cienką warstwą czekolady. To właśnie z tymi czekoladami wiąże się historia naszej firmy

Opinie (0)
Nie otrzymaliśmy jeszcze recenzji. Czy spodobał Ci się ten produkt?