Kolekcja Karmello Standard
Wybrana opaska:
Karmello Standard to zaproszenie do magicznego świata Karmello Chocolatier. Zestaw czekoladek skomponowany w taki sposób, by móc poznać najwybitniejsze smaki naszych wyrobów, zaczynając od subtelnych, orzechowych nut, kończąc na zdecydowanych alkoholowych aromatach. Produkt atrakcyjny zarówno wizualnie, jak i smakowo.
Zdjęcia mają charakter poglądowy – kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie.
Masa netto (gramów) | 195 |
Wymiar opakowania (cm) | 17x17x2 |
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
KARMELLO STANDARD MIX
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (40 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; ŚMIETANA; MLEKO pełne w proszku; ORZECHY LASKOWE; MASŁO; syrop glukozowy; MIGDAŁY; emulgator: glicerol, lecytyny (SOJA, rzepak); oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach; stabilizator: sorbitole; spirytus; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; puree z jabłek (jabłka; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); puree z malin; rodzynki (rodzynki; olej roślinny bawełniany); puree z mango; mąka PSZENNA; naturalny aromat waniliowy; prażone, kruszone ziarna kakaowca; puree z bananów; cukier kandyzowany; likier „Malibu”; whisky; wódka; brandy; koniak; likier triple sec; likier żurawinowy; tequila; mąka PSZENNA słodowa; karmelizowany syrop glukozowy; serwatka w proszku (z MLEKA); puree z marakui; kawa rozpuszczalna; tłuszcz MLECZNY; kawa mielona; skrobia (PSZENNA); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; MLEKO odtłuszczone w proszku; cukier karmelowy; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; substancja spulchniająca: E500; pieprz cayenne chili; laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; substancja glazurująca: E414; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); aromaty; barwniki: E120, E100, E133, E172, E163; koncentrat krokosza barwierskiego; koncentrat rzodkiewki; koncentraty owocowe (czarna porzeczka, jabłko, cytryna); kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,7 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2184 kJ / 525 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
34,0 g
19,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
45,0 g
42,0 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 0,12 g |
Kolekcja Karmello Standard
Czekoladki z kolekcji Karmello Standard powstają w formach, które nadają im ostateczny kształt. Każda czekolada ma swój oryginalny smak jak i wygląd. Po stworzeniu czekoladowej skorupy, jest ona następnie wypełniana, a na samym końcu zamykana cienką warstwą czekolady. To właśnie z tymi czekoladami wiąże się historia naszej firmy
Opinie (3)
Tomek
Bardzo smaczna kolekcja
Maja
Naprawdę smaczne czekoladki najlepsze są marakuja i cynamonowe jakbuszko
Thomas BEHRENDT
Ein Traum ; zum dahinschmelzen; es ist ein Hochgenuss die beste Schokolade seit Jahren.