Makaronik Marakuja
Kwaśna i słodka jednocześnie marakuja zrównoważona delikatnością białej czekolady to niepowtarzalne orzeźwienie, nie tylko w letnie dni.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4°C do +6°C. Produkty nie mogą być narażone na działanie obcych zapachów.
Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni.
CIASTECZKO MAKARONIK MARAKUJA
Składniki: biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); mączka MIGDAŁOWA (16 %); cukier puder; cukier; płynne, pasteryzowane białko (BIAŁKO; regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; stabilizator: siarczan glinu); puree z marakui (11 %); ŚMIETANA; tłuszcz kakaowy; woda; barwniki: E100, E120.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, PEKAN, NERKOWCA; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1690 kJ / 404 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
21,0 g
8,1 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
47,0 g
46,0 g |
Białko | 6,4 g |
Sól | 0,1 g |