Podwójny Zestaw All The Best dla Pary Młodej
Połączenie kompozycji weselnych czekoladek z czekoladą z okazjonalnym nadrukiem . Całość zapakowana w eleganckie, białe opakowanie – idealnie sprawdzi się jako słodki prezent dla młodej pary.
Zdjęcia mają charakter poglądowy – kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
Masa netto (gramów) | 210 |
Wymiar opakowania (cm) | 18.5x18.5x5 |
karmello standard mix
czekoladki mieszane z nadzieniem (40 %)
składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; śmietana; mleko pełne w proszku; orzechy laskowe; masło; syrop glukozowy; migdały; emulgator: glicerol, lecytyny (soja, rzepak); oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach; stabilizator: sorbitole; spirytus; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; puree z jabłek (jabłka; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); puree z malin; rodzynki (rodzynki; olej roślinny bawełniany); puree z mango; mąka pszenna; naturalny aromat waniliowy; prażone, kruszone ziarna kakaowca; puree z bananów; cukier kandyzowany; likier „malibu”; whisky; wódka; brandy; koniak; likier triple sec; likier żurawinowy; tequila; mąka pszenna słodowa; karmelizowany syrop glukozowy; serwatka w proszku (z mleka); puree z marakui; kawa rozpuszczalna; tłuszcz mleczny; kawa mielona; skrobia (pszenna); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka sojowa; mleko odtłuszczone w proszku; cukier karmelowy; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; substancja spulchniająca: e500; pieprz cayenne chili; laktoza (z mleka); białka mleka; substancja glazurująca: e414; ekstrakt słodowy (z jęczmienia); aromaty; barwniki: e120, e100, e133, e172, e163; koncentrat krokosza barwierskiego; koncentrat rzodkiewki; koncentraty owocowe (czarna porzeczka, jabłko, cytryna); kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu. mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,7 %. ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. czekolada mleczno-orzechowa „gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %.
możliwa obecność: orzechów: włoskich, pistacjowych, nerkowca; orzeszków: ziemnych, pekan; jaj i ich produktów pochodnych.
wartość odżywcza 100 g produktu
wartość energetyczna 2184 kj / 525 kcal
tłuszcz, 34,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,0 g
węglowodany, 45,0 g
w tym cukry 42,0 g
białko 5,3 g
sól 0,12 g
czekolada biała z tekstem
składniki: biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyny (soja); naturalny aromat waniliowy); barwniki: e122, e151, e110. barwniki e122 i e110 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
możliwa obecność: glutenu, orzechów: laskowych, włoskich, pistacjowych, nerkowca, migdałów; orzeszków: ziemnych, pekan; jaj i ich produktów pochodnych.
wartość odżywcza w 100 g produktu
wartość energetyczna 2386 kj/570 kcal
tłuszcz, 36,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22,0 g
węglowodany, 55,0 g
w tym cukry 55,0 g
białko 6,0 g
sól 0,21 g
Opinie (0)
Nie otrzymaliśmy jeszcze recenzji. Czy spodobał Ci się ten produkt?