Podwójny Zestaw dla Nauczyciela
Podwójny Zestaw dla Nauczyciela to idealny sposób na wyrażenie wdzięczności za trud i zaangażowanie nauczyciela. W skład zestawu wchodzą eleganckie czekoladki na podziękowanie oraz wyjątkowa kolekcja 16 pralin, które zachwycą smakoszy słodkości. Każdy element zestawu został starannie dobrany, aby stworzyć niezapomniane doznania smakowe. To doskonały prezent, który z pewnością umili dzień każdego nauczyciela!
Zdjęcia mają charakter poglądowy – kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
Masa netto (gramów) | 410 |
Wymiar opakowania (cm) | 18.5x18.5x5 |
KOLEKCJA CZEKOLADEK NA ZAKOŃCZENIE ROKU
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (42 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy, z pestek palmy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach; miazga kakaowa; ŚMIETANA; ORZECHY LASKOWE; mąka PSZENNA; ORZECHY PISTACJOWE; cukier kandyzowany; syrop glukozowy; MASŁO; rodzynki (rodzynki; olej roślinny bawełniany); skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; emulgatory: lecytyny (SOJA), glicerol; MLEKO odtłuszczone w proszku; nierafinowany cukier trzcinowy; naturalny aromat waniliowy; truskawki liofilizowane (proszek); prażone, kruszone ziarna kakaowca; serwatka w proszku (z MLEKA); stabilizator: sorbitole; substancja spulchniająca: E500; mąka PSZENNA słodowa; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; tłuszcz MLECZNY; skrobia (PSZENNA); mąka OWSIANA; kawa rozpuszczalna; ocet balsamiczny z Modeny (ocet winny; koncentrat moszczu winnego; zawiera SIARCZYNY); barwniki: E151, E110, E102, E122, E133, E120, E100; aromaty; substancja glazurująca: E414; karmelizowany syrop glukozowy; sok cytrynowy; kwas: kwas cytrynowy. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,7 %. Czekolada ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %. Barwniki E110, E102, E122 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: NERKOWCA, PEKAN, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2339 kJ / 561 kcal |
Tłuszcz, w tymkwasy tłuszczowe nasycone | 37,0 g20,0 g |
Węglowodany, w tymcukry | 49,0 g46,0 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,3 g |
KOLEKCJA 16 PRALIN
PRALINY MIESZANE Z NADZIENIEM (62 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; MLEKO pełne w proszku; oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy, shea) w zmiennych proporcjach; syrop glukozowy; ŚMIETANA; ORZECHY LASKOWE; MASŁO; puree z truskawek; puree z jabłek (jabłka; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); mąka PSZENNA; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; mleczko kokosowe (ekstrakt kokosowy; woda; emulgator: E435); ORZESZKI ZIEMNE; wiórki kokosowe (wysuszony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); kakao w proszku; cukier kandyzowany; emulgatory: lecytyny (SOJA), glicerol; kawałki truskawek liofilizowanych; kandyzowane płatki fiołka (cukier; płatki fiołka; substancja glazurująca: guma arabska; barwniki: E120, E132; aromat); kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; liofilizowane jabłka; nierafinowany cukier trzcinowy; substancja żelująca: agar; MLEKO odtłuszczone w proszku; cynamon; tłuszcz MLECZNY; serwatka w proszku (z MLEKA); laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; substancja spulchniająca: E500; stabilizator: sorbitole; gałka muszkatołowa; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); mąka ryżowa; słód PSZENICZNY; dekstroza; sok cytrynowy; aromaty; barwnik: E172. Ciemna czekolada 80 %: masa kakaowa minimum 80 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada „płatki”: masa kakaowa minimum 38,4 %. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, PEKAN, MIGDAŁÓW; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2138 kJ / 513 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
33,0 g
18,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
48,0 g
43,0 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 0,15 g |

Opinie (0)
Nie otrzymaliśmy jeszcze recenzji. Czy spodobał Ci się ten produkt?