Potrójny Zestaw Czekoladek z Ciasteczkami dla Nauczyciela
Nasza wyjątkowa kolekcja to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca różnorodność smaków i estetykę w jednym eleganckim opakowaniu. W skład zestawu wchodzą starannie wyselekcjonowane czekoladki, które są oznaczone numerem klasy – to świetny sposób na personalizację prezentu, który z pewnością ucieszy każdego pedagoga. Dodatkowo, do zestawu dołączyliśmy ciasteczka w dziewięciu unikalnych smakach oraz wykwintne daktyle. Całość została zapakowana w eleganckie opakowanie, które zdobi brązowa opaska z uchwytem – idealne do łatwego wręczenia podarunku.
Nie ma możliwości zmiany napisu ,,KLASA”.
Zdjęcia mają charakter poglądowy – kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
Masa netto (gramów) | 735 |
Wymiar opakowania (cm) | 52x18x4 |
ZESTAW CIASTECZEK STUDENCKICH
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; MLEKO pełne w proszku; ORZECHY LASKOWE; pasta z ORZESZKÓW ARACHIDOWYCH; ORZECHY PISTACJOWE; cukier puder; MIGDAŁY; mleczko kokosowe (ekstrakt kokosowy; woda; emulgator: E435); mąka PSZENNA; prażone, kruszone ziarno kakaowe; wiórki kokosowe (wysuszony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); cukier kandyzowany; emulgatory: lecytyny (SOJA, rzepak), glicerol; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; maliny liofilizowane; naturalny aromat waniliowy; pomarańcze liofilizowane; MLEKO odtłuszczone w proszku; syrop glukozowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; serwatka w proszku (z MLEKA); stabilizator: sorbitole; kawa rozpuszczalna; nierafinowany cukier trzcinowy; mąka ryżowa; mąka SOJOWA; sól; tłuszcz MLECZNY; cynamon; gałka muszkatołowa; substancja spulchniająca: E500; kwas: kwas cytrynowy; substancja glazurująca: E414; aromaty; barwnik: E150b. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada „płatki”: masa kakaowa minimum 38,4 %. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %. Czekolada ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, NERKOWCA, PEKAN; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2337 kJ / 561 kcal |
Tłuszcz, w tymkwasy tłuszczowe nasycone | 37,0 g19,0 g |
Węglowodany, w tymcukry | 48,0 g46,0 g |
Białko | 6,8 g |
Sól | 0,2 g |
KOLEKCJA DAKTYLI MIX 12 SZTUK
DAKTYLE Z DODATKAMI
Składniki: daktyle (74,5 %); cukier; miazga kakaowa; PISTACJE; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; kandyzowana skórka pomarańczowa (skórka pomarańczowa; syrop glukozowo-fruktozowy; cukier); MIGDAŁY; cukier puder; ciasto kadayif (mąka PSZENNA; woda; skrobia kukurydziana; olej roślinny słonecznikowy; sól; substancje konserwujące: E202, E282); pasta z miąższu kokosa; wiórki kokosowe (wiórki kokosowe; substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); olej roślinny słonecznikowy; emulgator: lecytyny (SOJA); wiśnia liofilizowana; naturalny aromat waniliowy; odtłuszczone MLEKO w proszku; sól; aromat. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: NERKOWCA, PEKAN; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1578 kJ / 374 kcal |
Tłuszcz, w tymkwasy tłuszczowe nasycone | 9,7 g3,5 g |
Węglowodany, w tymcukry | 67,0 g58,0 g |
Białko | 4,0 g |
Sól | 0,03 g |
KOLEKCJA CZEKOLADEK NA ZAKOŃCZENIE ROKU
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (42 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy, z pestek palmy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach; miazga kakaowa; ŚMIETANA; ORZECHY LASKOWE; mąka PSZENNA; ORZECHY PISTACJOWE; cukier kandyzowany; syrop glukozowy; MASŁO; rodzynki (rodzynki; olej roślinny bawełniany); skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; emulgatory: lecytyny (SOJA), glicerol; MLEKO odtłuszczone w proszku; nierafinowany cukier trzcinowy; naturalny aromat waniliowy; truskawki liofilizowane (proszek); prażone, kruszone ziarna kakaowca; serwatka w proszku (z MLEKA); stabilizator: sorbitole; substancja spulchniająca: E500; mąka PSZENNA słodowa; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; tłuszcz MLECZNY; skrobia (PSZENNA); mąka OWSIANA; kawa rozpuszczalna; ocet balsamiczny z Modeny (ocet winny; koncentrat moszczu winnego; zawiera SIARCZYNY); barwniki: E151, E110, E102, E122, E133, E120, E100; aromaty; substancja glazurująca: E414; karmelizowany syrop glukozowy; sok cytrynowy; kwas: kwas cytrynowy. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,7 %. Czekolada ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %. Barwniki E110, E102, E122 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: NERKOWCA, PEKAN, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2339 kJ / 561 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
37,0 g
20,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
49,0 g
46,0 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,3 g |

Opinie (0)
Nie otrzymaliśmy jeszcze recenzji. Czy spodobał Ci się ten produkt?