Skórka Cytryny w Czekoladzie
Kandyzowana skórka cytryny w formie pasków skąpana w wykwintnej, ciemnej czekoladzie.
Zdjęcia mają charakter poglądowy – kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 12 |
Masa netto (gramów) | 150 |
Wymiar opakowania (cm) | 12.5x7x5.5 |
SKÓRKA CYTRYNOWA W CZEKOLADZIE
Składniki: kandyzowana skórka cytrynowa (62 %) (skórka cytrynowa; syrop glukozowo-fruktozowy; cukier; koncentrat soku z cytryny); ciemna czekolada (28,5 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada mleczna „płatki” (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; naturalny aromat waniliowy). Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1%. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1689 kJ / 402 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
13,0 g
7,8 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
65,0 g
65,0 g |
Białko | 2,0 g |
Sól | 0,2 g |
Owoce w czekoladzie - oddaj się pysznej dekadencji
Owoce w czekoladzie cieszą się popularnością od wieków. Już starożytni Maje i Aztekowie łączyli czekoladę z owocami. Dziś połączenie gładkiej, kremowej czekolady z soczystymi owocami to popularna przekąska, która zdobyła światowe uznanie. W Karmello, używamy tylko najlepszych składników, aby stworzyć pyszne i wizualnie atrakcyjne przysmaki. Zanurz się w dekadencji smaków i spróbuj naszych owoców w czekoladzie. Poczuj, jak Twoje kubki smakowe krzyczą po więcej.
Opinie (0)
Nie otrzymaliśmy jeszcze recenzji. Czy spodobał Ci się ten produkt?